3 okt. 2012

Veckan

Avklarat ett möte på morgonen och kommer nu jobba på med träningsupplägg med målet viktnedgång och inspirerande träning, kul!
 Har ikväll en presentation av mitt företag och mina tjänster på Älvdalens Vårdcentral till Ovansiljans fibromyalgiförening. Har en del erfarenheter då endel av mina kunder har det och även min mamma.

Möte även imorgon med Hälsoveckangänget, har du några önskemål eller åsikter jag ska framföra?

Hela helgen kommer jag spendera på Åsengården i Sollerön, där jag ska gå på kurs och lära mig tejpning och koppning.  En fullspäckad vecka med andra ord.

Nästa lediga dag blir 13/10 och jag ser väldigt mycket fram emot den dagen då en fin vän bjuder mig spa och sen ska vi ut och äta med annan fin vän.  Nu blir det till att jobba på, självklart ska ett träningspass klämmas in schemat till mig själv idag.

Ha en din dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar