29 okt. 2012

Välkommen snö!

Ungefär en sisådär 25 cm har fallit ner idag. Jag gillar det, till och med att skotta. Många kroppar kommer dock inte att gilla det, och brukar orsaka ryggskott.
 
Mina barn som har lov har varit på vift idag och mamman har jobbat på under tiden. Nya träningsupplägg har gjort till mina fina kunder. Nybörjarupplägg &  fortsättarupplägg, superset, hederlig styrka, funktionellt, stärkande , kettlebell, pilatesboll, gym, styrkepuls, tabata, korta intervaller, långa intervaller,  finishers och annat smått och gott.  
Svett , stolthet och endorfiner lovas!
 
Jag är en sån som jobbar till musik. Här är en låt som spelats flitigt idag. Personerna verkar ha varit bra flitiga med styrketräning.  Fantastisk video. Nu höstlovsmys med min 9-åring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar