21 okt. 2012

Upp, ner upp..

Sista inlägget kände jag att nåt var på gång i kroppen, sen sa det pang, feber, ont i halsen, och ont i kroppen. Låg 1 dygn, sen var det bra. Har inte vågat träna än och har inte gjort det på en vecka.

Här kommer en bild på en av kulluncherna vi har i Älvdalen. Där kvinnliga företagare träffas varje fredag kl 13. Nätverkar och utbyter erfarenheter och finner vänskap. Förra fredagaen var radio dalarna där, här kan du lyssna på vad som sas.

 
Laddad för en vecka igen, med massage som är nr 1 och grunden i mitt företag, ska vara med på Företagarfrukosten på onsdag och presentera träningsutbudet i Älvdalen, sista veckan med BootCamp för mammor och sen fyller min älskade äldsta dotter 9 år så hon ska firas!
 
Om man inte kan träna riktigt än kan  jag håla igång med ett lugnare sätt, håller på rensar ut förråd och skrymslen och slänger och säljer så vi kan klämma in alla sommargrejer.
Men först ska jag kolla på nyhetsmorgon där Lofsan kommer och pratar om löpning. Ha en skön söndag!

För dig som vill ha massage så jobbar jag denna vecka måndag-fredag och sen kommer jag vara ledig v44 , för att sen bara jobba 4 dagar, för att sen åka på världens roligaste mässan; Allt för hälsan! Så passa på att boka in dig på en tid nu! På :0703663749 friskvardsfokus@hotmail.com

2 kommentarer:

  1. Lät ju roligt och bra med kulluncherna :). Hoppas du känner dig bättre! /Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jättebra, är det nåt jag saknar jag som jobbar själv så är det kollegor, så det här är toppen :) Tack nu mår jag bättre, börjar lugnt med en promenad idag.

      Radera