28 okt. 2012

Personlig träning i Älvdalen

FriskvårdsFokus personliga träning ökar, helst nu när vintern och mörkret är här. Hemmaträningen är det som ökar mest. Här får ni lite information då det dyker upp många frågor.

Vad innebär personlig träning hos FriskvårdsFokus?

Du får ett indivanpassat program efter du fyllt i ett formulär med relevanta frågor och efter jag fått sett din hållning, antingen bild eller om vi träffas. Programmet anpassas efter dina mål, din livssituation, vart du kan träna (hemma, ute, gym , jobb osv), efter hur mkt tid du kan sätta av, efter din hållning, dina svagheter & styrkor och hur du sover osv.

Kvalité
Jag är välutbildad och har stor kunskap om människokroppen, men så fantastisk som kroppen är så lär jag mig ständigt och har drivet och nyfikenheten är lära mig ännu mer! Läs mer här om mina utbildningar.

Vad ingår i en PT-online månad?

Du får styrkepass minst 2 olika under de 4 veckorna, du får olika konditionspass och du får rörlighetsövningar efter ditt behov.
Du får en utförlig beskrivning och bilder och ibland videos på övningarna.
Du får coaching, peppning och motivation = mental del.
För dig som behöver hjälp med att lägga om din kost. Du går inte på någon diet och följer inget schema, utan du får hjälp individuellt för att exempelvis prestera bättre under träning och få bättre resultat med hjälp av rätt kost eller gå ner i vikt, upp i vikt eller hålla din vikt efter hur din vardag ser ut. Du får med mig en matlista & recept till inspiration och konkreta tips hur du kan lägga om din kost och daglig coaching och feedback om din kosthållning
Jag är tillgänglig att svara på alla frågor och funderingar måndag-fredag.

För  dig som vill ha en fysisk träff  kan jag då även erbjuda en hel del tester. Bland annat:
Kroppsanalys
Styrketest-uthållighet, maxstyrka.
Konditionstester- Steptest, coopers test, maxpulstest.
Rörlighetstester.
Spänsttest.
Koordinationtest.
Ja allt går att testa :) Vilka tester som görs, beror på målen.

Vad kostar det?
1 månad online med kost och träning kostar 650:- fortsättning 500:-.
1 träningsupplägg 1 månad kostar 350:- fortsättning 300:-
1 månads kostcoaching 350:- fortsättning 300:-.
1 PT-träff 60 min, 650:-

Vad förväntar jag mig av dig?
Ärlighet och bra kommunikation för bästa resultat. Att vi "klickar"  och är det viktigaste för mig.

För dig som vill satsa!
Jag gör även årsplaneringar.  Till exempel om du vill göra klassikern, har en tävling framöver eller kanske vill bygga din kropp.

Nischad
Min starka sida är mammor efter graviditet och kvinnor. Men hjälper även män såklart. Har jobbat med allt från ungdomar till pensionärer, tjejer och killar,  kvinnor och män.

Massage
För den som missat så jag jobbar jag även med massage för dig som behöver hjälp att mjuka upp stela muskler, för dig som har rörlighetsproblem eller kanske bara vill ha i avslappnande eller i förebyggande syfte, alla delar är viktiga för dina träningsresultat.

Har säkert glömt massor, men fråga på! :)

För dig som vill köra igång behöver jag veta minst 1 vecka innan du vill börja.
För mer info och kontakt: Carola Hahlin friskvardsfokus@hotmail.com 0703663749

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar