24 okt. 2012

Onsdag

Trött i morse när klockan ringde 05.45, mycket jobb igår och kroppen blir trött av det fysiska och esn  förberedde jag och bakade för min stora tjej som blir 9 år idag, älskade unge. 9 år med den största kärleken, den till sina barn.

Upp och fira henne med sång, frukost och paket innan det bar iväg på frukostmöte på simhallen med företagarna. Jag presentera mitt träningsutbud, det vill säga:
Boot Camp för mammor som jag har 2 ggr per år 8 veckorsperioder ( camp), vår och höst.
Personlig träning, för dig som vill träna hemma, ute eller gymmet.

En kaffekopp nu och strukturera upp resten av året på arbetsfronten, köpte mig 2013 kalendern igår och första behandlingen är inbokad efter nyår, hjälp snart nytt år, vad tiden går fort.

Fick även nya roliga böcker igår av Idrottsbokklubben, inte hunnit öppna dom men till kvällen hoppas jag tiden finns.
Har plockat i ordning ett litet reabord, 50% rabatt på allt som är bordet, det är det sista jag har kvar från Renée Voltaire och en del från Dermanord, bland annat brun utan sol som kostar bara 82:-. Nya varor kommer från Maria Åkerberg/Dermanord idag. Ni som vill handla har möjlighet att komma idag och torsdag, fredag 12-13.

Resten av dagen ska jag massera, en blandning av  akuta problem och i förebyggande syfte och även för avslappning.

Ha en fin höstdag alla läsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar