1 okt. 2012

Ny vecka, nya tag!

Hej på er!

Vilken helg jag har haft, min fina familj hade ordnat en heldag och natt med skoj för att fira min 30-årsdag. Precis som jag vela hade det, litet och upplevelse. Och en fantastisk present, ett generöst bidrag till möjligheternas och drömmarnas stad, NEW YORK!  Jag är en lyckligt lottad en. Älskar er alla.


Måndag och måndagar brukar mina  nya  PT-online kunder starta och idag börjar ett par som vill ändra sin livstil. Det är så kul att få följa dom och hjälpa dom nå sina  mål. Vill du starta om en vecka, börja då att skriva matdagbok idag. Vill du bara ha träningsupplägg räcker det med att du anmäler dig en vecka innan, om jag har plats.

Ska starta igång dom och coacha dom och sen blir det massage.
Själv behöver jag också få ordning på maten, efter kalasande och ätit restaurangmat 4 dar i rad är kroppen ur balans, och jag är så svullen av alla snabba kolhydrater. Har fått i mig gröt och makrill på wasasport hitills. Det gilla magen.

Ha en härligt måndag!

2 kommentarer:

  1. Men grattis Carola har missat att du fyllt år!!!
    vad häftigt att komma till New york!
    Kram

    SvaraRadera