4 okt. 2012

Friskvårdsbidrag

Många företag väljer idag att investera i friskvård i form av träning och massage till sin personal. Jättebra tycker jag, dels är det lönsamt för företaget med friskare och gladare personal, det är avdragsgillt för företaget och det skapar mer jobb till oss som jobbar med friskvård. Bara winwin.
 Det är lite olika hur det kan se ut, endel får en summa dom får använda under året, endel får exempelvis massage 1 gång i månaden och en del får betala en liten summa själv och resten betalar företaget. En del kommer till mig en del får det direkt på sitt företag.

Men så finns det dom som bara tänker pengar och inte hälsa och syftet med friskvård.

Jag fick idag bekräftat att mitt företag blivit utsatt för bedrägeri. Väldigt obehagligt och gjorde mig väldigt arg.
Att nåt sånt fantastiskt som friskvård kan ta fram den girige och utnyttja ett litet företag som mig. Oftast fakturerar jag företaget efter utförd behandling eller så betalar kunden direkt till mig efter behandling eller träningspass och får sedan det utbetalt av sitt företag.

Hur som, jag fick idag reda på att en summa friskvård blivit utbetald till en person som jobbat på ett stort företag i Älvdalen. Detta stora företag som finns i hela landet har ett annat företag som tar hand om deras friskvård och de tar hand om utbetalningarna till dom anställda.

 Grejen var att man behövde bara ett orgnr, företagsnamn, summa att fylla i över nätet så kunde den anställde få ut sina pengar, inga fakturanr, kvittonr eller bekräftelse från mig. Det enda den här personen behövde av mig och eftersom personen varit hos mig förr, finns det gamla kvitton med mitt orgnr. på. Dessa pengar har dock aldrig kommit till mig, och hon har heller inte fått nån friskvård av mig, utan fått pengarna direkt på sitt konto.

Jag har konfronterat hon idag  öga mot öga och hon ljuger mig rakt upp i ansiktet.
Jag lämnar det nu bakom mig, vill inte ha med henne att göra och hoppas andra friskvårdsföretag slipper det. Känner dock ett obehag över hur det kan gå till, och hur kan nån göra så? Jag hoppas detta mellanhandsföretag ändrar sina rutiner efter det här ärendet, att dom kolla med oss företag först innan dom betalar ut.

Detta var en ickeälvdaling och ickestammis som gjort detta mot mig, mina andra kunder som går hos mig gör det  för dom mår bra av det och vi har en tillit till varann, ni är fantastiska och skulle aldrig göra såhär. Ni med bra energier som får mig att må bra.

Som sagt nu släpper jag det här. Men en varning till er andra friskvårdsföretag.

Nu ett underbart må-bra styrkepass!

Ps..Och du, har du friskvård på ditt jobb ta ut det och satsa på hälsan, det gör så gott, nu ska ska satsa på min!

2 kommentarer:

 1. Nej fy så tråkigt, oärliga människor är inte roligt att ha att göra med :(.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det var riktigt tråkigt. Jag är en alltför godhjärtat människa som ger alla 1 chans, det var hennes.Hon fick en chans att förklara sig idag med rörde till och la till ännu mera osanning till en större soppa.
   Men, mera friskvård till folket! :) Kram

   Radera