16 okt. 2012

dagens energikick!

Dagens energikick fick jag från dom grymma BootCampmammorna.
Ni är såna förebilder!
Här gör mammorna 3 olika varianter av en rotationsövning. Rotation i par (plan A), Rotation själv (plan B) Rotation med kinkig bebis (plan C) Det blir aldrig det passet som står på papperet, lite trix tänka om , göra om :)
 
Annars en fullspäckad vecka och en förkylning som försöker ge sig på mig igen. Så fruktansvärt tråkigt, helst när jag var inne i ett riktigt bra träningsflyt. Ska inte klaga, bara att vila när tillfälle ges.
 
Hoppas ni läsare mår bra!

2 kommentarer:

  1. Åh jag blir så träningssugen :). Har tyvärr något i kroppen som gör att jag får feber och kan inte träna :(. Men det är i alla fall härligt att se inspirationsbilder! /Jennifer

    SvaraRadera
  2. Vad kul att bilderna ger inspiration, det glädjer mig verkligen :) Vad jobbigt att du har feber, har också legat nerbäddad hela dagen, så tråkigt när kroppen protesterar och bacillerna anfaller. Krya på dig! kram Carola

    SvaraRadera