9 okt. 2012

Älska tisdag också :)

Kört ett härligt mammapass i sann bootcamp stil, tuff uppvärmning med intervaller animalmoves. Sedan cirkelträning med bildäck som redskap, en skön genomkörare för hela kroppen.

Jag jobbar på med en träningsupplägg till en av mina starka kunder fram till lunch sen har jag massagebehandlingar.

Har fått förfrågan om kurs / workshops om mammaträning efter förlossning och jag funderar på att hålla en till våren om vi blir en grupp isåfall, det kommer inrikta sig till både den som vill träna själv och till den som vill hålla pass och träna andra mammor, där hade en i Mora behövts då jag inte längre att har tid att hålla i passen där. I Älvdalen finns redan jag :)

Innehållet kommer bland annat vara mammaanatomi & fysiologi, vad man ska träna och inte träna, övningsbank och teknik, tips på pass och hur man bygger ett pass och även praktiskt pass, är det nån mer som är intressad maila mig isåfall på :friskvardsfokus@hotmail.com

Är intresset tillräckligt stort kan jag tänka mig att köra en kurs, men annars kommer BootCamp för mammor också att finnas till våren men under kursen får man mera kunskap och verktyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar