8 okt. 2012

Älska måndag

Måndag, nya vecka, nya tag och nya möjligheter och utmaningar!
Veckan startar alltid med att svara på mail, mina PT-kunder som rapporterar helgen och föregående veckas resultat. Duktiga är dom! Detta är inte lätt att lägga om till en sund livstil, fast man mår bra av det. Ups & downs.

Många massagebehandlingar denna vecka och känner en nytändning som terapeut att prova komplementen jag lärt mig i helgen med kinesiotape och koppning.

BootCamp för mammor imorgon och på torsdag, imorgon får dom en tuffare uppvärming sen kommer vi köra cirkelträning med hjälpa av bildäck, både kondtions och styrkeövningar, det ska bli kul, ett passa jag inte kört förr.
Jag kör nya pass varje vecka, alltså samma pass 2 ggr.
Bild från ett av mina sommarträningspass, där däck var ett avv redskapen i denna cirkelträning.


Kommer du imorgon så anmäl dig gärna, så jag vet hur många däck som behövs. friskvardsfokus@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar