23 sep. 2012

Social

Sociala medier VS Social IRL.

Veckan som gick blev det inte mycket bloggat. Torsdagen spenderades i Mora på Non Stop Business, jag nätverkade, speeddejtade, lyssna på föreläsningar som storytelling, retorik och ditt personliga varumärke, väldigt intressant och det bästa på dagen var att träffa folk, riktiga människor inget facebook, läsa bloggar, twitter, instagram osv.

Jag gillar verkligen bloggar och bloggande och sociala medier då jag använder mig av bloggen, facebook,mail, google mycket, mitt twitterkonto används dock inte. Facebook är jättebra för att nå ut med mitt företag, privat är jag ganska inaktiv. Det är en annan värld på facebook, inte alls som i verkligheten, en del är det kanske, men det är mycket fasader. Men bra att nå ut med fakta, som tex. " denna vecka är det boot camp för mammor tisdag & torsdag".

Jag jobbar också med kunder "online", för att möta behovet i dagens samhälle, men inget slår en "live" pt-träff.

 Helgen har också varit social. Och man får så mycket energi av att träffas i verkligheten, kul och verkligt.Tror ni det blir ett bakslag snart med sociala medier eller kommer det öka?
Jag tror på ett bakslag, jag tror att vi måste vara mer sociala IRL för den psykiska hälsan, och att träffa sina kunder "live" kommer kanske bli lyx i framtiden.
Sociala medier är toppen för alla att snabbt nå ut och och att kunder eller läsare snabbt kan nå eller söka efter det den behöver.
Men vad är det som för en att vara lycklig och må bra?
För mig är det mina relationer, med min sambo, med mina barn, vänner osv.

2012 skulle för mig bli ett socialt år med familj och nära och mindre FB och bloggar och så har det också blivit. Bloggarna ( de seriösa) är väldigt få jag följer och det är för att hålla sig uppdaterad med vad som händer inom hälsobranschen då det är mitt största intresse och leverne, fb kollas dagligen med använder det ytterst lite privat.

Hur social är du idag?

Jag ska massera och sen umgås med mina kära. Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar