6 sep. 2012

Livspussel & snabbmat!

 
Första veckan med BootCamp för mammor är avklarad, 7 veckor kvar och det är inte försent att hoppa på och ändra din livstil. Fruktanvärt kul är det att se mammorna växa under dessa veckor, och inte bara dom utan även jag som instruktör. Den dagen jag inte känner att jag
växer och lär mig, den dagen är det nog dags att byta jobb :) Det ska vara roligt och stimulerande för alla!
 
Livspusslet fortsätter som egen företagare och 2 barnsmamma, sjuka barn än men tack för mitt nätverk i familjen så funkar det att jobba. .
 

Idag har jag fyllt med lininment, små och stora förpackningar.
Liten 25 ml, 49:-
Stor 100 ml 136:-

Dagens snabbmat.
Jag äter i princip jämt hemma och nåt jag äter varje vecka är omelett, funkar till både frukost, lunch och middag. Enkelt, snabbt, billigt, går att variera i oändlighet och mycket näring. Knäcker ett par ägg, har i en skvätt vatten, lite örtsalt och peppar och steker i kokosolja, slänger i lite vad som finns i kylen. Idag blev det kassler och ost, proteiner som mättar och en färgglad sallad från gårdagens middag, och jag står mig och orkar med eftermiddagens behandlingar.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar