14 sep. 2012

Lev

 


Är årstiderna ännu en påminnelse att tiden går? Naturen som säger, stanna upp och se, njut , det här är nu!

Men ändå är det så många som inte märker det, njuter av nuet och bara lever för det som inte varit. Lev nu,inte för morgondagen, för helgen, semestern elller vad det nu är som du vill "hoppa" fram till och spola förbi. Jag har också varit där en gång, där jag led igenom vardagen för tex helgen. Innan jag fann meningen, innan barnen ,innan jag hitta det jag var gjord att göra. Innan jag insåg att jag det jag gör är för mig inte för andra, eller som många säger i en liten by som Älvdalen " vad ska folk säga?"
Idag är jag JAG  och jag har min familj, jobbar med det jag brinner för och är medveten om att det är nu, NU och inget annat.

Idag har jag tagit hand om mina kunder med både massagebehandlingar och gjort nya träningsupplägg, kunder som insett detta, nuet och att ta hand om SIG.

Ha en fin helg!

2 kommentarer:

  1. Ett mycket tänkvärt inlägg från dig! /Jennifer

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket, att leva nu blir man och måste ständigt påminna sig om.... Ha en bra dag, kram!

    SvaraRadera