3 sep. 2012

Hälsoveckan / förkylningsveckan

Hälsoveckan är en vecka som brukar innebära mycket jobb för min del, men också en vecka som vi brukar vara drabbade av baciller. Och jajjemen lika var det i år. Tänkte vara riktigt snäll och hälsosam till mig själv denna Hälsovecka och hade bokat massage efter jobbdagen idag. Kände redan i fredags att jag hade nåt som vela bryta ut, och varit hängig sedan dess. Fick lov avboka min tid idag. Och nu har jag öven fått börjat boka om mina kunder under veckan för jag hämta nyss en liten tjej med 39 i feber som höll på somna i sandlådan på förskolan. Tur man har en nätverk som kan rycka in för imorgon startar min mammaträning.

Nu blir det att kurera lilla familjen resten av dagen med antioxidanter och vila, hoppas ni har en fin måndag och slipper undan bacillerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar