25 sep. 2012

Energi

Kan hända att jag har världens roligaste jobb, ja just för mig iallafall. Starta dagen med BootCamp för mammor, idag fick dom kör ett tufft cirkelpass i par. Dom kämpa på så duktigt och jag fick själv en energikick till dagen.  Lite pappersjobb ska fixas, sen väntar jag in varor från Dermanord och resten av dagen blir det massagebehandlingar.


Något som ligger i tiden är upplevelser och ge bort en  upplevele istället för materialla ting. Fler och fler tänker på sin hälsa och investerar i sig själv, den bästa investeringen om du frågar mig. Populära och uppskattade presenter är FriskvårdsFokus presentkort där den lycklige kan välja det som passar den.


Massage (nr 1 på listan) och spabehandlingar.
Träning- personlig & BootCamp för mammor.
Kostcoaching
Hudvård-ekologisk svensk hudvård baserad på vegetabiliska och eteriska oljor från Dermanord/Maria Åkerberg. Dessa produkter använder jag i alla mina behandlingar.

Dom kan välja på mina 4 grundstenar, där faktiskt den mentala biten kommer in i alla på olika sätt.


 
Ha en fin tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar