25 sep. 2012

Då var det dags igen...

Sjuka barn igen , lilla L hann vara på förskolan strax över en vecka så nu var det dags igen. Kära mamma rycker (som alltid) och jag kan jobba.Tycker hösten har varit ovanligt sjuk för alla. Märker det på kunderna och mammaträningen, är inte barnen sjuka så är tyvärr dom. Kan det vara den dåliga sommaren och hösten och bristen på d-vitamin som ananrs stärker vårat immunförsvar. Vi behöver det även för att förhindra cancer, hjärtsjukdomar, värk, infektionssjukodomar, autism (här märker man att många utländska barn som kommer till sverige och blir täcka med kläder har autism, fruktansvärt!) och depressioner bland annat.

Du kan få i dig en del med kosten genom fet fisk, ägg och lättmjölk till exempel. Men vi behöver solen!


Och här kommer även ett hudvårdstips. Många har solskydd i sin dagcremé och foundation året om och vi bor i ett mörkt land. Sluta med det, vi behöver solen. På sommaren och när det är stark sol och det finns i överflöd (ok inte sommaren 2012) då kan ni ha det. Men det är väl rynkfobi som gör att solskydd finns i så många produkter, men inte i Dermanords produkter, bara i sololjan och solcremén.

Från VAB till SOL vart det!

Ha en toppendag och boosta ert immunförsvar idag med eller utan sol! :)

2 kommentarer:

  1. Ja det där med sjukdomar känns igen, har varit dålig sedan i söndags. Jag tror som du att det kan vara brist på sol som gör att många är sjuka nu. Så nu gäller det att ta vara på alla soliga dagar som vi får och försöka vara ute så mycket som möjligt :). /Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen, dom är få de dyrbara soldagarna:)Krya på dig Jennifer!

      Radera