22 aug. 2012

TräningsexplosionÄlvdalen har fullkomligt exploderat på träningsfronten det senaste året. När jag starta BootCamp för mammor våren 2011, så var jag ensam om såna gruppträningspass utomhus. Nu har flera börja köra ute efter det. Älvdalen har fått ett gym äntligen , jag har börjat erbjuda personlig träning. Så positivt att en liten ort som Älvdalen har ett sånt stort träningsutbud. Mycket händer under hösten och först ut är Kettlebellworkshopen 1 sep, sen bootcamp för mammor start 4 sep och så till träningskick-offen 8 sep, och allt detta under en och samma vecka, händer säkert med också men det har jag inte koll på.
Jag kommer under kick-offen göra konditionstester & kroppsanalys och fokusera mig på indivden och personlig träning. Sen kommer ni kunna gå 5 st olika pass med de andra härliga instruktörerna och medarrangörerna.


Välkommen till en härlig och inspirerande träningsdag där du har möjlighet att prova på Latin Fusion, Kåjtum & Gludrum, Pilates, Yoga & Insanity. Under dagen finns även möjlighet att göra konditionstest och en kroppsanalys för personlig träning.

Anmäl dig genom att maila: alvdalentraning@hotmail.co
m
OBS! Anmälan är bindande.
Pris: 250:- hela dagen.

Frågor och information:
FriskvårdsFokus 070-366 37 49
Sportkullan 072-522 80 04
Älvdalens Aerobicförening 070-314 64 57

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar