27 aug. 2012

Rivstarta igång veckan!

Hunnit med intervju av Sveriges Radio/ Radio dalarna imorse. Jättego reporter som fick en att slappna av lite men ändå blir det lite press när man ska försöka välja sina ord. Ni får vara lite förlåtande. Kommer i i veckan på radio Dalarna och det handlar om Hälsoveckan. Dom kontakta mig då de tyckte jag ahde ett spännande och gediget program inför Hälsoveckan som startar på lördag, och intervjua mig om vad jag erbjuder och hur mitt företag utvecklats av Hälsoveckan, 5:e året jag är med och jag har bara positiva saker att säga. Jättekul att dom valde mig!

Hunnit med en gravidmassage och nu en lunch sen blir det behandlingar fram till dagishämtning.
Fullspäckad vecka med behandlingar, möten, företagarfrukost och Kettlebellworkshop på lördag.
Vilodag idag från träningen, men ser fram emot styrkepass imorgon och den där känslan att få känna sig stark och lycklig efter passet.

 
Planera din hälosvecka här: www.halsoveckan.nu
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar