14 aug. 2012

Nyhetsbrev!

Hej!
Hoppas sommaren har varit härlig och att batterierna är laddade inför hösten. Mina är definitivt laddade och det kändes riktigt kul att vara tillbaka på jobbet igår, men klart det är kul när man jobbar med något som man brinner för. Men nu kanske inte alla är lika laddade för höstens rutiner som jag så här är lite vad som händer under hösten för dig som vill invenstera i din hälsa.
 
 
 
Kettlebellworkshop 1 sep 10-14 750:- Lär dig hantera järnkloten från Ryssland. Passar dig som vill ha stryka och kondition i ett redskap och vill ha korta men effektiva pass., perfekt för hemmatränare. Finns några platser kvar, max är 15 st.

Boot Camp för mammor Älvdalen startar den 4:e september, säkra din plats redan nu! Populär mammaträning, anpassat efter vad mammakroppen gått igenom, vi tränar bålstabilitet, styrka, kondition och rörlighet.

Finns 10-kort 850:- eller för dig som vill ha hela 8 veckorsperioden 1200:- eller prova på 90:-/pass. Passar såväl nyblivna mammor och mammor med äldre barn, med eller utan barn.
 
 
 
Och för dig som behöver en extra spark där bak erbjuder jag även personlig träning eller kostcoaching finns det flera alternativ att välja på, kika in här.

För dig som behöver en mjukstart i höstens rutiner vore kanske en massage eller spabehandling något?
 
 
 
Under Hälsoveckan kommer det finnas massvis att göra i Älvdalen och i grannkommunerna, programmet kommer nog i din brevlåda vilken dag som helst annars hittar ni ett program här online. Ni hittar erbjudanden hos mig och det kommer bli bland annat en kundkväll där både gamla och nya kunder är välkomna.
För dig som vill handla hudvård och livsmedel finns nu allt på Prästgården, inte på Vimla.
 
 
Ha en toppendag!


Detta var vad jag skicka ut på mail idag, vill även du ha i framtiden. Skicka ett mail till: friskvardsfokus@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar