19 aug. 2012

Ny vecka, nya tag!

Förra veckan var det mjukstart, denna vecka lägger jag i en lite högre växel. Eller normal växel heter det kanske. Sambo i Oslo sen igår, äldsta tjejen börjar 3:e (!) klass idag, lillan på förskolan. Jag tar en kopp kaffe i lugn och ro samtidigt som jag bloggar innan massage. Massage och göra träningsupplägg står på mitt schema idag, och 1 timme friskvård som idag består av träning. Sen har nog arbetsdagen swischat iväg och jobb nr 2 börjar, mammajobbet.

Tiden går så fort, ungarna växer fort och arbetsdagar går i rasande fart.
Nästa helg är det redan dags för kettlbellworkshopen, finns fortfarande platser kvar.
Boot Camp för mammor börjar om 2 veckor, finns fortfarande platser kvar där med, men dom brukar fyllas på, hade full grupp i våras.
Och sen ska ni boka in träningskickoff den 8 sep, kommer med mer info under veckan.

Jag kika in på Olgas blogg och hemsida och hon har i helgen utbildat 17 nya Mamma Boot Camp instruktörer. Nu finns det massvis med bra mammaträning i landet. Jag kolla in på hennes hemsida och såg att där var visst jag med på 3 kort, har fastnat på dom när jag min utbildning, april Olgas mamma bootcamp.
Här kommer lite härliga, inspirerande bilder på " mina" bootcamp mammor.Ha en toppendag och glöm inte göra nåt bra för din hälsa idag! /Carola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar