8 aug. 2012

Koll på pulsen!

Nästa vecka är det mer planerad träning som gäller igen för att att få det att funka med livspusslet me jobb, barn och sambo åter i Oslo. På väg hem till mig är denna pulsklocka, och träningen blir genast roligare. Tycker inte om den har jag riktigt och med nya träningsmål är en denna pulsklocka ett måste. Efter mitt maxpulstest är det nu också så mycket enklare att träna i rätt i pulszon/träningszon då jag har min personliga maxpuls att gå efter. Det finns ju formeln 226-ålder för kvinnor och 220-ålder för män (eller 210- halva åldern). Min maxpuls på testet jag gjorde i våras var 185 och genom formeln blir det 197, stämmer inte riktigt. Hade dock vela göra om det då förutsättningar inte var det bästa, balnd annat flera tuffa träningspass gjordes dagen innan. Ett test är inget test, två test är ett test Rekommenderar att göra ett maxpulstest om du vill utveckla träningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar