18 aug. 2012

Hamster

Hamstringen fortsätter, idag står blåbärsplockning på schemat. Detta underbara antioxidantrika bär. Jag har det på gröten (naturell ingen sylt)och till mellanmål. Och inte nog med att jag sparar pengar då jag köper nog bär i affären för ca 60-80:-/veckan så får jag den bästa träningen i skogen på köpet.

Helgen är här och igår kom fredagskänslan efter en veckas jobb, det är inte så dumt att jobba ändå. Och jag blir lika förvånad varje gång. Hur kan man vara så effektiv när man jobbar och få så lite hemma gjort när man är helt ledig?

Idag önskar jag alla vasastafettlöpare ett stort lycka till, har några PT-kunder som springer idag. Och NI inspirerar mig till löpning. Jag under våren, sommaren grottat ner mig i olika kondtionsupplägg/löpningsupplägg både till nybörjare och för den vane löparen och har blivit riktigt sugen själv och springa distans. I nuläget är det intervallträning och powerwalks som gäller, det räcker, men variation  och nya utmaningar är alltid bra.
Så nu har Carola strykt dessa ord ur sitt  huvud jag är ingen löpare till JAG är en LÖPARE. men jag tar det lugnt och fint, ingen tävling. Träningsupplägg med även en hel del  styrketräning börjar på måndag och till våren springer jag 1 mil. Du är vad du tänker.

Ha en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar