2 juli 2012

Halvt semester...

Hej på er!

Här har jag semester på halvfart. Med det menas jag att jag jobbar med pappersarbete (när barnen lagt sig, tar det aldrig slut?), coachar kunder, och ser till att mina produkter är påfyllda i hyllorna, kommer även ha ett träningspasss på torsdag 9.00 (och så även nästa torsdag) och massera lite.

Skönt att ha det lite halvt, blir mer ledigt när sambon kommer ha semester, men som jag sagt tidigare det finns någ inget som heter 100% ledigt som egen företagare.

Ser fram emot dock när jag har sambon hemma, bara att ha han hemma är lyx. Vi ska iväg lite i sommar redan till helgen åker vi till västerås (han har blivit med raggarbil och ja jag hänger med fast power big meet inte är nåt för mig, men kärleken är) , blir en vecka på gotland och sen ska vi semestra hemma, vi ska bland annat hyra en stuga i gessi fäbodar.

Idag kommer det varor från Dermanord, solcremén ska bland annat fyllas på och sen kommer det lite annat smått och gott som ansiktsmasker till den som vill ha lite sommarspa, jag tog hem: choklad, moisturising och blueberry, 225:-/st.
Även små praktiska resekit med hair & bodyschampoo, balsam, bodyscrub & bodylotion, 90:- per kit.

Det är fortfarande begränsade öppettider på Vimla, men ni är alltid välkomna att höra av er till mig om ni vill handla och det inte är öppet. Och endast kontant betalning gäller nu, blir ändring på det efter sommaren.

Anmälningar trillar in till KB-workshopen och även till höstens Boot Camp för mammor, så går du och funderar, fundera inte för länge. :)

Ha det toppen så hörs vi!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar