16 juli 2012

Gårdsmarknad & hösten....

Gårdsmarknaden i helgen var en lyckad tillställning. Jättemycket folk i farten och trädgården med dess växter och örter passa bra ihop med mina produkter. Dermanords produkter är ju baserade på vegetabiliska och eteriska oljor, svenstillverkade och ekologiska. Även Reneé Voltaires produkter är ekologiska i den mån som det går och utan några konstigheter. Det blir helt klart en repris nästa år. Därefter packa jag ner alla sakerna och packa upp dom i mitt behandlingsrum. Det är för tillfället tomt i mina hyllor på Vimla då det kommer vara stängt i några veckor.
 Den enda nackdelen med att sälja rena produkter är att de håller inte lika längre, så därför rear jag ut dessa i och på trälådan, 50 % på allt.  De har inte gått ut i datum. Ni hittar lantbuljong, furikake, granola ,grillsås, cacao nibs.

Välfyllda hyllor igen.


Vill du handla är det bara att höra av sig. Och nu tar jag även kort.

Påminner lite om höstens roligheter.

Kettlebellworkshopen den 1 sep: Anmälningar tas emot 1 månad till, det finns fortfarande några platser kvar om du är intresserad. Har du ingen kettlebell finns det att låna, säg bara till vid anmälan. Jag tar även emot beställningar på dem.

Boot Camp för mammor Älvdalen. Startar vecka 36 och anmälningarna har börjat trillat in. Du bör genomgått en efterkontroll och fått grönt av BM. Har du ett större barn är du såklart också välkommen.  Det blir inget i Hemus/Mora denna omgång pga av tidsbrist, men är du intresserad av att leda hör gärna av dig till mig.

Och för dig som vill ha nåt att se fram emot efter semestern, boka in en härlig behandling och få en härlig start på hösten. v 33 tar jag emot för behandlingar igen. Då kör även onlinetjänsterna igång igen med kostcoaching och PT-online med träningsupplägg.

Njut av "sommaren" så länge!

1 kommentar:

  1. Vi är ett bra team och kompletterar varandra bra!
    Mamma <3

    SvaraRadera