5 juni 2012

Träningsdag i solsken och regnskur.

Härlig träningsförmiddag. Starta arbetsdagen med ett BootCamp pass för mammor, idag fick dom prova på en del redskap, allt från 0:- redskap (lastbilsdäck) till 2000:- redskap (TRX), jättekul! Sen körde jag och min syster igenom passet efteråt, åt mammorna avsluta jag passet med en plankcirkel till mig och syrran avsluta jag med 10 st sprintar. Dom fick solsken vi fick regn. Men det gjorde inget för fy f-n vad skönt det är att träna!

Nu ska jag grotta ner mig i ett konditionsupplägg innan jag ska göra massage & ansiktkur. Lite text men desto fler bilder..
Redskapen har noggrant uttestade av 2 st proffs.

 Riggat och klart.
 Efter en rask promenad starta vi cirkelträning, här ser ni Ulli gör en rodd.
 Välta lastbilsdäck och kasta boll med järnsand.
 Kondition, styrka och rörlighet.
 Axelstationer.
 I TRX:en jobbar dom med bröst i en flye.
 Stela ryggar mjukas upp i skumrullemassage.
 Swings & gummibandträning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar