7 juni 2012

Sommarledigt

Det märks att jag närmar mig sommarledigeheten när höstens massagetider bokas in. Jobbar med behandlingar 3 veckor till innan jag ska vara föräldraledig i nästan 7 veckor. Jag är åter igen v 33.

Det jag kommer göra under sommaren är 2 st sommarpass, FriskvårdsFokus Funktionella och att fortsätta coacha min onlinekunder. Sen väntar en spännade höst.

Juni redan och tiden bara flyger iväg, nästa vecka går min stora tjej ur 2:a klass. 9år blir hon i oktober i 9 år har jag varit mamma, det går för fort. Men loven är jag hemma med dom just för att det går så fort, snart är dom stora och då kommer jag säkert jobba, höstlov, julliv, sportlov, påsklov och sommarlov (en del iaf) igen...

På schemat idag står massage innan jag tar helg och då ska det grillas och umgås.

Nu dags för kaffe!
Ha en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar