21 juni 2012

Sommar

En veckas jobb kvar innan semestern.  Sista chansen att boka en tid för massage eller för dig som vill ha ett träningsupplägg i juli efter dina mål och förutsättningar.

Men för er som vill träffa mig i sommar kommer jag väl inte vara helt borta...


Träna med mig i sommar:
Torsdag 5/7     9.00 Samling: Utanför sporthallen. Pris: 50:-
Torsdag 12 /7  9.00 Samling: Utanför sporthallen. Pris: 50:-'

Onsdag 8/8    18.00 Samling: Utanför sporthallen. Endast för Class gym medlemmar.
Onsdag 15/8  18.00 Samling: Utanför sporthallen. Endast för Class gym medlemmar.

Alla mina pass är utomhus så kläder efter väder och vattenflaska. Barn är alltid välkomna på mina pass, så det finns inga ursäkter att inte komma :)
Funktionella pass med Styrka, kondition och rörlighet.

Under v 26-32 kommer det vara pass tisdagar 18.00 & torsdagar 9.00 olika instuktörer varje gång, ett samarbete jag har med Sportkullan & Älvdalens aerobicförening, vi har en FB-sida, " Träning i Älvdalen" som ni kan gilla och hålla er uppdaterade.

Mina pass i augusti är ett samarbete med Class Gym Älvdalen som är för deras medlemmar då gymmet kommer att vara nedstängt augustimånad.

Ett annat viktigt samarbete (samarbeten är viktigt!!) jag har är Vimla, ska dit och fylla på lite produkter senare och sen ska jag till Acudira och se va Malin & Hannah gjort för fin logga till mig. Så spännande och det känns att det är dags för en logga 4 ½ år senare, men jag har alltid tagit det lugnt och en sak i taget. Men nu finns det absolut ingen tvekan att det är egenföretagare jag är och kommer förbli.

Önskar er alla fina läsare en under midsommar och en lång härlig och varm sommmar!

Vi kanske ses i vimlet, lågsäsong på bloggen fram till v 33.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar