27 juni 2012

Kettlebellworkshop

Kettlebellworkshop
När? 1 september i Älvdalens gymnastiksal
Tid? 10-14
För vem? Alla!
Ta med sig? Vatten och mellanmål, barfota kan vara bra eller platta skor exempelvis barfotaskor eller converse och eventuellt handledskydd/svettband.
Har du egen Kettlebell ta gärna med dig den, finns annars lite klot att låna.
Pris: 750:- inkl moms.

Jag (Carola) bjudit in Marie som är Kettlebellinstruktör från Spartan ,och även hon en Mamma Boot Camp instruktör och en tjej som nyligen börjat tränat i Crossfit och som bloggar om hälsa på Pralin.

Målet med dagen är att få inspiration och kunskap att hantera järnkloten från Ryssland. Ett funktionellt redskap som funnits i 300 år. Man tränar styrka, kondition och rörlighet.
Marie kommer under de 4 timmarna nöta den viktiga tekniken (så ladda med mellisar)och lära oss passupplägg för att träna hemma. Passar bra för dig som vill träna hemma eller utomhus och ett redskap som lätt kan tas med på semestern.

Vill du ha egen Kettlebell, rekommenderar jag 8 kg kvinnor och 16 kg till män som är nybörjare. Jag tar hem från Spartan på beställning.

Anmälan tas emot från och med idag.

Fakturan kommer senare under sommaren. Maxantal är 15 st så först till kvarn gäller.
Anmälan ska vara inne senast 3 veckor innan workshopen, anmälningar har dock redan trillat in under dagen så fundera inte länge till :)

Några frågor?

Carola

Massör
Personlig Tränare

FriskvårdsFokus
Dalgatan 76 b
796 31 Älvdalen
070-3663749
www.friskvardsfokus.blogspot.com
Innehar f-skattesedel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar