9 juni 2012

Grillfester

Som ni såg i tidigare inlägg så är jag förkyld och har legat i soffan i 4 timmar, det är länge för mig. Jag tillbringar inte mycket tid i den annars. Vore nog inte möjligt om inte äldsta tjejen är med sin pappa och yngsta på cirkus med sin moster.
På var och varannan status på FB ser man ordet grill iblandat (inte bitter, grilla och umgicks igår jag med:)), här ovan kommer lite tips på spännande ingredienser man kan använda till sommarens grillfester. Till marinden, såsen, salladen, dippen osv. Allt finns på Vimla, tyvärr är det lite oregelbundna öppetider just nu pga av ägarbyte men på torsdag 11-15 är det med all säkerhet öppet då jag är där. Vill tipsa om att det är 50% på alla vimlas produkter, alltså kläder, barnsaker, inredning. Även jag har lagt till saker på reabordet från mitt sortiment, 50% på bland annat lantbuljongen ovan som kan änvändas som buljong till all sorts mat, man kan även ha den som salladsskrydda, till kalla såser.

Nu blir det lite lördagsgodis och soffan igen. Ha en fin kväll och njut av sommaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar