25 maj 2012

Sommar

Dagen idag består av massage och att göra träningsupplägg till kunder. Det är så kul att göra till indivden, det är kul att göra till grupp också men individanpassat är verkligen givande, man lär sig mycket och man får så mycket tillbaka, har en kund  till exempel som är inne på på månad 3 nu och den har fått fantastiska resulat, grejen är också när man hållt på ett tag är att smekmånaden är över, det blir ups and downs, inte kroppsmässigt men mentalt, då är det viktigt att coacha rätt så att inte kunden hamnar ur spår, utan fokuserar på sina mål och att må bra.

Imorgon är det bröllop och klänning och det känns inte ok med klänningen då jag inte kunnat träna riktigt sen jag kom hem efter PT-utbildningen, har inte mått bra.
Första veckan var det rena utmattningssyndrom, sen förkylning som hållt i sig, är väldigt orkeslös, pulsen går upp direkt och det är inte ett bra tecken. Vet inte om jag ska tya ett nytt blodprov på sköldkörteln ( då jag känner igen symptomen) och se hur jag ligger igen, är så trött på den. Ligger väldigt lågt på ett hormon , och det ställer till det så mycket.
  Och sen att jag inte kan träna gör att jag går upp direkt. Jag kan säga det att jag kan ligga på 1800 kcal och inte går ner, då en normal människa i min storlek går ner kanske 0.5-1 kg i veckan står jag då still och håller min jämnvikt. Så jag behöver träningen på många sätt. Så trött på allt krångel ibland hade bara vela funka normalt, jag är dock 4:e generation på pappas sida med sköldkörtelproblem så det är bara att gilla läget. Både Pappas mormor, min farmor och pappa går på levaxin, hoppas mina barn får klara sig. Vart inte så skoj inlägg, men hade bara vela ha nån balans på det hela. När jag utreddes sist om detta tog det  ½ år innan jag fick en remiss och då var jag grvaid med Lily och hormonerna och kroppen var ju helt galna. Läkaren som skulle vara chef över medicin kunde inte förstå varför jag hade skyhöga hormoner av  prolaktin. Prolaktin är ett hormnon som får igång mjölkproduktionen, och jag sa att det var väl inte så konstigt när jag fick mjölk redan i vecka 16. Och varför min puls var så låg när jag låg på rygg, men HALLÅ jag låg på rygg och hade en bebis som tryckte på sina stora kroppspulsåder??? Vilket förtroende man får..... suck och åter suck. Och så spåra inlägget ur igen .:)

Tacka vet jag friskvården, det ska jag jobba vidare med nu, att få människor att må bättre och att förebygga sjukdom.

Ha en fin helg alla läsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar