6 maj 2012

Personlig Tränare

Hemma igår efter sista helgen på PT-utbildningen. Jag är sliten, min kropp mår inte bra ,riktigt nedbruten märktes på tester och pass jag gjorde igår mycket sämre än för några veckor sen. Lagomt kul, när man gått en utbildning med träning i mängder (det som var felet, för mycket). Utbildningen var bra och jag har mycket med mig hem som jag kan komplettera mitt friskvårdsföretag med. Den var fruktansvärt intensiv och tuff och jag rekommenderar ingen att göra den och jobba samtidigt (jag hade inte gjort om det) och ska man gå den bör man ha några års träningserfarenhet, man ska inte bara gilla att träna man ska även ha en passion att träna andra.

Ledig idag första dagen på 1 månad, jag är hemma med min lilla gofis och den stora är i skolan. Blir att ta det lugnt idag. Få ner mina kortisolnivåer (stress).
Jag ska först och främst få ordning på maten igen, sen ta igen sömn och när kroppen är redo ska göra MITT träningsupplägg, men först återhämtning. Nåt jag verkligen fått grepp om under dessa veckor är varför jag tränar och vad jag vill ha ut med min träning.

Nu ska jag njuta av mina barn, Älvdalen och våren som visst har kommit, och att jag är Personlig Tränare!
 Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar