11 maj 2012

När blir man nöjd?

Har börjat landat i vardagen. bland mina  trygga rutiner i i Älvdalen. Jag äter som jag ska (kroppen har släppt 3 kg vätska under veckan) sover (försov mig dock imorse), och det bara kryper i  mig och jag är redo att börja träna. Mitt träningsupplägg kommande månad kommer bestå av Kettlebell och TRX-träning, intervaller och pw:s. Utomhus så mycket det bara går.

Mitt kursintyg ser ni ovan i en ram nu. MEN jag känner mig inte nöjd, blir galen på mig själv, så fruktansvärt vetgirig och vill veta och kunna allt. Det kanske är bra att inte vara nöjd, då slutar man ju sträva framåt. Men samtidigt duger jag även som jag är, men jag är bara väldigt nyfiken och vill ha mer.
Nästa sak som står min önskelista av kunskap är faktiskt olympiska lyft, hur coolt är inte det! :)


 Här ser "mina" fantastiska mammor på gårdagen bootcamp, här det utfallsgång 3*20=60 . Det här är så kul. Dom gör redan framsteg fast dom inte ser det själva, armhävningarna ser starkare och starkare ut, tempot högre och jag ser självkänslan växa.
Påfyllt igen på mina hyllor på Vimla både på livsmedel och hudvård.

Idag är det fredag jag jobbar till 14 och sen har jag helg det har jag inte haft sen påsk tror jag. Ska bli fantastiskt skönt och jag och mina tjejer ska roa oss med kosläpp, fika och shopping när pappan roar sig med hockeyvm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar