29 maj 2012

Kärlekshelg

Fullkomligt fulladdad av energi efter en underbar helg. Bröllop för fina paret Johanna & Niklas i helgen. Vackert par, vackert bröllop, en magisk dag, kväll,natt och morgon var det. Jag behövde verkligen umgänge med underbara människor i solnedgång och soluppgång. Orken är tillbaka! Störst av allt är kärleken "Du raiter up mig" har nynnats sen bröllopsvalsen...
"Du raiter up mig"

Älskade familj.

Haha osamsa tjejer, allt är som det ska...


Annars var det full fart tillbaka till jobbet i måndags med grymma kunder som gör mig så stolt. Såna resultat mina PT-kunder får, hoppas dom vill dela med sig av lite före & efter bilder snart :) Men huvudsaken är faktiskt hur dom mår både mentalt och fysiskt. Helst mentalt, faktiskt! Det låter klyschigt men knopp och kropp måste samarbeta.

Massagekunderna & mammorna är även de duktiga såklart och gör små livstilstilsförändringar för att må bättre & mår bättre.

Boot Camp för mammor är inne på vecka 6 av 8 och nästa vecka får dom testa redskap som KB, TRX, foamroller, hantlar, gummiband och andra redskap som man enkelt och kan få gratis.  Vill man komma och köra ett pass och inte har 10-kort eller säsongskort få gärna föränmäla sig.

Tina gör sina sista dagar som LIA-elev och det har varit en bra erfarenhet för mig att vara handledare. Bra för alla att prova på om man går i tankar om att anställa i framtiden.

Jag jobbar på med massage 1 månad till sen kommer Juli månad bestå av PT-online och kostcoaching och 2 st träningspass  FriskvårdsFokus Funktionella  de 2 första torsdagarna i Juli kl 9.00, öppet för alla och så föräldraledigt på det eller var det föräldratortyr, nej då inte mina små änglar domkomme säkert vara sams och snälla heeeela långa sommarlovet. :)

Jag kommer satsa mer på att köra Personlig Träning live efter sommaren,  och kommer fortsätta inrikta mig på mammor & kvinnor. Jag kan såklart även hjälpa en kille som vill bygga muskler, men vill nischa mig och bli riktigt, riktigt bra på det. Hellre riktigt bra på att träna & coacha kvinnor och att massera, än att kunna lite om allt. En bransch som man aldrig blir fullärd inom.

Lite lågsäsong på bloggen kommer det vara under sommaren, båda att skriva i min egen och att läsa andras.

Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar