20 maj 2012

Funktionella träningsredskap

Nya leksaker, jag menae träningsredskap kommer med budbilen imorgon från Spartan som är min är leverantör åt mina träningsredskap. Lite nytt som jag kan ha både till Personlig träning, gruppträning och min egen träning.
Equlizer, kroppsviktsbaset redskap, ca 75 st övningar kan göras på denna.

Slamball-- för snabbhet, explosivitet, styrka, kraft och acceleration.

Skumrulle, för skön och delvis plågsam självmassage. Lika viktigt som det är att träna kondition och styrka, behöver kroppen hållas mjuk och rörlig för optimala resultat.Varför mer redskap? För variationen och motvationens skull. Det blir toppen bland kettlebellsen, vikterna och trx:en.

Sen har min sambo fått till uppdrag att fixa ett lastbilsdäck och lite rep så är sommarträningen räddad.:)

Sen vill jag rekommendera Bettys blogg igen hon skrev ett toppeninlägg om kettlebells som konditonsträning, glöms bort då många tänker , springa, cykla osv. Kan lova att man kommer upp i rejäl puls ganska snabbt med dom där kulorna, toppen för en som inte är gjord för att springa som mig själv och som fortfarande har en krånglande fot :/

Ha en fin dag, här ska det handlas och göras matlådor inför veckan och en promenad får det bli som avslutning på veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar