18 apr. 2012

Träning i Älvdalen

Var på ett energigivande möte, vi var 3 aktörer som jobbar med träning/hälsa i Älvdalen som ska ha framtida samarbete. Nåt vi har i Älvdalen är verkligen bra träning och bra pass och med bra kompetens. Håll utkik för mer information framför, en sida på FB kommer och framtida evenemang och sommarträning. Fantastiskt när man kan lyfta fram varandra! Samarbete är grejen. De som inte kan lyfta andra och få inspiration av andra vet jag inte riktigt hur dom klarar sig.

 Plugga och sen ska jag ha 2 st massager innan jag tar tåget till sthlm. Känns inte alls bra att lämna familjen, samtidigt som utbildningen är rolig, men men ibland måste man ta sig till stan för att vidareutbilda sig och vidga sina vyer.

24 timmar träning väntar mig på 3 dagar (jag har laddat veckan med att INTE träna), lär vara lagom fräsch på måndag morgon. Men vad gör väl det, BootCamp för mammor startar ju!


Ha en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar