18 apr. 2012

Stålkvinna!?

"Driva företag på heltid, sköta barn ,hem (och helst sig själv) och ta licensen till Personlig tränare (heltid där med) är banne mig inte lätt! plugga, jobba,träna,äta, sova....Mina vänner, om en månad är jag tillbaka!"  Dessa ord var på min FB-status igår  som fick lite uppmärksamhet. Denna månad är en period av mitt liv, en ynka månad. Självklart går det inte att jobba heltid och plugga heltid och ta hand om barn och hem (har en sambo som jobbar borta) jämt. Utbrändhet är inte speciellt attraktivt. Men jag är på gränsen på vad som är möjligt. Det märks tydligt på aptiten, hur man sover, ja allt att det är obalans. Så fokus är på att sova, äta bra och skippa tv osv.

Men sen kan jag inte rå för hur jag är som person, ger jag mig in på nåt då ger jag 100% och lite till. Jag tänker ta den där licensen och jag tänker banne mig göra det bra! Kan självsäkert säga att jag inte behöver läsa på nå mer anatomi, kroppsanalys & överbelastningsskador, fysiologi, träningsövningar. Det jag ger full fokus på nu är att bli ännu bättre på att göra toppenträningsplanering för inidviden, årsplanering och  för grensspecifika idrotter, konditionsträning och på det praktiska att det bli ännu bättre än få min kund att bli motiverad och ge ALLT.


Så mamas ni kommer bli utsatta och det kommer bli lite "hands on" för att hjälpa er ännu mer. Guldet kommer de sista dagarna i utbildningen då jag bara kommer köra PT-timmar med riktiga kunder. Då går det snabbt med anamnes, analys, rörelsetester och köra pass. Man har ungefär 5 min  att göra ett pass.

På måndag är det dags för BootCamp för mammor, och jag längtar för det ger så enormt mycket. Klassen är full, 20 stycken mamma och xx barn.


La ut på FB nyss att att en Kettlebellworkshop är planerad i början av september. Redan ett 10-tal intressade och det blir nog mellan 10-15 st. Jag kommer själv inte köra kettlebelldelen utan har bjudit in en annan grym mamma:  Marie från Gustafs en crossfitälskande brud som kör mammaträning i Gustafs och är utbildad KB-instruktör hos Spartan. Workshopen är inte bara för mammor utan för alla. Om jag kommer ha nåt under  dagen är inte planerat och klart än, men kom gärna med önskemål.

Nu ska det pluggas och sen massage och möte, min träning denna vecka blir en pw idag, sen tills stockholm imorgon igen. Bra laddning det här, typ ingen träning inför maxtester och massa kladdkaka i måndags (då jhade jag min "lördag")inför fettmätningen. Jag lever inte som jag lär just nu, sorry.  Men annars gör jag det :)
Vi hörs efter helgen!

2 kommentarer:

  1. Du kommer bli en grym PT Carola!!! O den här tiden är ju bara för en kort period så du kommer fixa det med vetskapen om det.

    Ska bli jättekul att komma till Älvdalen i höst o lära ut Kettlebell:)! Kram

    SvaraRadera
  2. Tack Marie! Det ska bli kul att du kommer hit har redan 15 st intresseanmälningar så jag tror det ska bli toppen :)Kram Carola

    SvaraRadera