4 apr. 2012

Snart påsk!

Sista inlägget här på en vecka. Jobbar på som en liten tok, tar från och med imorgon påskledigt 1 vecka för att umgås med min familj. Åker till Stockholm för PT-utbildningen om en vecka. Masserar igen från och med 17 april.
I helgen blev vi med raggarbil , och det innebar att jag fick rensa ut alla min loppis och auktionsfynd ur garaget om det överhuvudtaget skulle få plats med en bil. I en kartong hitta jag dessa lappar. Trodde det var från massageutbildningen men dom slängde jag på en gång jag avr klar med anatomin, men dessa var mina plugglappar från jag gick styrketräningsinstruktörutbildningen. Blir att kika igenom dom då jag ska repetera lite innan jag åker ner så ledigheten blir inte bara att var ledig, blir endel plugg också, jag kommer även fortsätta coahca min onlinekunder.

 Skynda mig ut på en PW efter ungar var iväg till skola och förskola imorse. Den avslutades med lite intervaller i min Mamma Boot Camp backe(Om 3 veckor mina mamas kommer ni också få träffa den backe. Ja maxa upp och gick ner, 5 rundor hanna jag med innan jag skulle på Vimlamöte. Härligt att vara igång med intervallträning ute igen. Nästa vecka blir det ett styrkepass ute också.
På Vimla hitta jag nya sommarmagasinet, där i hittar ni ett enkelt träningspass gjort av mig, tack alla fina mammor som var med på bilderna. Ihopknåpat pass av förra årets bilder. Blev bra det också.
Nu ska jag massera, massera och massera.

Jag önskar er all en fin påsk! Vi hörs snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar