10 apr. 2012

Påsken

En skön och lugn helg är slut, umgåttss massor, myst en massor och ätit godis en massor.
Fäbodspa i Fryksås=supermys

Mitt bidrag på påskbuffén. 3 olika sallader och Reneé Voltaires quinoa.

Smygjobba lite igår redan, tror som egen företagare kan man inte var ledig många dagar innan man måste göra nåt, jag fick lov att in med månadens moms och skattedeklaration och plöja igenom mai och annat nödvändigt. Den "riktiga" deklerationen lämna jag hos revisorn, första gången jag lämna bort den, så skönt!

Jag gör det jag är bra på och han gör det han är bra. Jag tjänar många timmars jobb på det, och tid = pengar.
Imorgon åker jag till Stockholm och PT-utbildningen på schemat första helgen står det,:Pt som yrke, kommunikation, förändra det omedvetna, träningsplanering, en massa praktiskt träning, passningsteknik, kroppsanalys (älska det under min massageutbilding, och älskar hur det går hand i hand)och överbelastningsskador. Känner ett pirr i magen och samtidigt som jag är ett flockdjur, familjen är mitt allt men det ska gå bra,det blir ju toppen det här, följer ju  mina drömmar. Nu blir det ett Vimla möte, sen ett BootCamp pass ute och packa och förbereda mig för morgondagens resa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar