24 apr. 2012

Lever

Hemma vid läggdags i söndagkväll efter kondtionstester, maxstyrketester, uthållighetstest, explosivtetstest, spänstest, koordination, rörlighettest, fettmäting och jag allt som princip går att testa. Hann även med ca 3 st grymma träningspass en var 300 workout, avsluta helgen med maxpulstest = hur många slag kan mitt hjärta egentligen slå på en minut, jag fick svaret.

Måndag morgon och fullständigt hög på endorfiner var det dags att kicka igång mitt BootCampgäng, gick jättebra. Även Tina börja som gör sin praktik och massera, massera. massera där emellan.
BootCamp och massage imorgon och sen sthlm IGEN,fy hinner knappt hem så nu har jag "lördag" med mina tjejer.
fräscht gäng efter timmar av träning


Har kommer 300 workout för dig som behöver en genomkörare tjejvarianten.
25 chins (eller latsdrag)
50 trad. marklyft 40 kg
50 armhävningar
50 boxjumps 40 cm
50 floorwipes med stång på 40 kg ovanför huvudet
25*2 enarmsfrivändningar med stöt med kettlebell
25 chins/latsdrag
Undrar om en 300 workout om dan får en att se ut såhär? :)


Kör med en vän om det krisar sig i floorwipes och chins:)

Yes, full fart 2 veckor till sen ska jag andas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar