4 mars 2012

Vasaloppsveckan över!

Då var årets Vasalopp och vasaloppsvecka över. Jag tillbringa dagen i Evertsbergskontrollen, jätteroligt pch spännande jobb. Åkarna verka haft en fin dag och fina spår och det betyder mindre massage hade nog 5 gånger mer förra söndagen på öppet spår. Bra jobbat allihop!

Öppet spår och Vasaloppet är samma sträcka men de som åker helt olika tycker jag iallafall dom som kommer till mig.
Öppet spår- åkarna blir glada om dom kommer till Evertsberg och bryter gärna utan att ledsna, och dom är väldigt otränade eller inte tränat alls. Tar det lite med ro.
Vasaloppet- här är det tävling, det ska genomföras trots kräksjukor, och axlar som åkt ur led, det verkar osm livet står på spel nästan.

Endel av mig blir lite avskräckt att åka då en hel del råkar riktigt illa ut, kommer med svåra skador, eller helt enkelt bara grinar av utmatthett och en del av mig vill prova på(det kan ju inte vara värre än att föda barn och det har jag fixat 2 gånger ju :)). Vi får se, är ingen tävlingsmänniska direkt, inte än måste först och främst boka in mig på skidteknikläger och lära mig stå på ett par skidor.

Vad som tar stryk och behöver behandling kan jag säga är (genom egen statistik)är höftböjarna på första plats sedan, ländrygg, framsida lår, och triceps. Tror telefon kommer varm imorgon av ömma och stela vasaloppsåkare.

Ny vecka imorgon och på onsdag kommer det viktigaste loppet för mig, Lily åker Hasaloppet <3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar