18 mars 2012

Söndag morgon

Söndag morgon, det snöar, jag har träninsgvärk, ont i magen av lördagens 3 -rätters, men vad gör väl det när vi har en hel dag framför oss utan nåt inaplanerat.

Igår for jag ifrån hemmet för att styrketräna, har väl inte hänt på  1½ år kanske. Låna ett företagsgym (där jag träna förr)i byn och körde hederlig traditionell styrketräning med skivstång som, utfall, bänkkpress, rodd, axelpress osv. Jag lånade till och med solariet efteråt, inte så hälsosamt men skönt så jag höll på somna. Såklart ringde ett av barnen pch undra när jag kom hem, skönt att komma ifrån hemmet lite var det iallafall.
Längesen jag körde ett traditonellt pass 3*10-15 rakt av och därav träningsvärken, som jag tycker är skönt på nåt konstigt vis, fast jag vet att det inte är ett kvitto på bra träning, man kan köra lika bra och klara sig utan den. Men ändå, känns det så bra att ha lite ont för då har jag minsann varit duktig. Och passet gick lätt och var kul, lite omväxling skadar ju aldrig.

Jag var även ner och hälsa på byns gym som funnits ½ år, och hade jag inte haft ett hemmagym så hade jag defintivt varit medlem, bra för Älvdalen att det finns!

Fick på morgonen in den 20.e anmälningen till vårens BootCamp för  mammor, och det är nu fullt och en resvervlista kommer att göras. Fantastiskt kul är att alla dessa mammor vill komma igång med träningen och träna med andra mammor. Detta ger bara mer ringar på vattnet och det kommer bara bli flera aktiva mammor i Älvdalen med alla dessa förebilder, det behöver vi för att orka med vardagen, vara glada och må bra!


Så här ser det ut i nuläget där jag brukar köra stor del av passen, och jag om en månad ska det vara bart så det så!

Idag blir det nog ett besök på Älvdalens simhall! Ha en fin söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar