21 mars 2012

Relationer

Något som är viktigt för mig är mina relationer, till min sambo, barn, släkt och vänner och såklart även kundrelationer. Igår var det mycket jobb men jag hann även med att vara social, lunch med en fin vän och en trevlig kväll hos grannen, skönt att komma iväg  fast vi bor i samma hus:) Och var det nåt jag lova mig själv detta år var det att jag skulle vara mer social. Känner att jag har mer rutin på jobb detta år än vad jag hade för ca 1 ½ då jag bestämde mig att satsa på heltid med eget företag, jag har min kundkrets och den växer än. Jag börjar få ihop alla pusselbitar med mitt helheltskoncept som jag har haft som mål de senaste 5 åren och har jobbat för. Ett helhetskoncept med massage, hudvård, träning och kost där det mentala kommer in i alla bitar.

Sen är det viktigt för mig att ha rutin på att ta hand om själv, träningen tar jag oftast direkt på morgonen eller under lunchen., har även en massage inbokad (till mig själv alltså) på fredag, ska bli så skönt för mina ben är så stumma. Styrketräningen gör tyvärr att man blir lite stel, lite yoga hade ju inte skadat, men med stretch och en hård finsk massage blir det kanon!
Vimlar just nu för tillfället , och masserar efter jag varit här.

Nästa vecka startar min första kostcoaching kunder igång både med och utan träningsupplägg, väldigt individuellt vad man har för livstil. Ska bli otroligt spännande att följa deras resor och hjälpa dom med sin mål. Mer info kommer om det bara tiden finns. Intresserad ? maila mig : friskvardsfokus@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar