26 mars 2012

Lunch

Tog en pw-runda innan min lunch, tog den runt byn med namnet:
Älvdalen är känt för mycket, bland annat för en del hm annorlunda bynamn. Hur som så gick jag Kåtillarundan som är en av mina vanliga rundor, de är bra backar, det tar 1 timme och det är lugnt. Jag såg 3 bilar under in runda varav en det stod SVT på, hjälp! Dom var ute och leta folk att intervjua, jag klara mig och dom hitta ett par som var ute och gick med sin hund. Det har nämligen varit någon galning lös i byn i helgen och brytit sig in i 2 hus och knivskurit en kvinna. Det tog polisen 4 timmar, 4! TIMMAR att komma. Vart bor vi egentligen? Suck! Nackdelen att bo på landet.Och tur man inte ska föda nå mer barn, då det är 13 mil enkel resa till BB.

Älvdalen är annars väldigt fint och är känd för mycket bra också, och det är iallafall här jag kommer fortsätta leva mitt liv trots avstång och galenskaper.

Nu är det dags att massera!Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar