30 mars 2012

Lätt att gå ner i vikt

Det är lätt att gå ner i vikt men det svåra är att förändra beteenden. Så sa Mårten igår under Biggest Loser finalen, håller fullkomligt med det är därför min tjänst heter just kostcoaching där jag tagit min kostkunskaper/utbildningar och min coachutbilding i en kombination för det är så mycket som sitter uppe i huvudet

Så roligt att se finalen på tv igår, såg mig själv lite väl många ggr, det var inte kul men resten var superkul. Själva inspelningen tog 4 timmar och vi fick såklart höra och se så mycket mer, varje deltagare berättade sin historia som vi bara fick se lite av igår. Ralph var en värdig vinnare och nu hoppas jag han hittar sig sin drömkvinna.
Nu har jag masserat klart för denna veckan och skickat sista fakturan också för den här veckan, så nu tar jag helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar