11 mars 2012

Laddad för en ny vecka!

Laddar upp för en ny vecka, och håller på filar på nytt träningsupplägg för den kommande månaden. Sista träningsupplägget som styrketräningstruktör innan jag blir personlig tränare. I april kommer det blir enbart bli "träning" för inlärning. För 4 år sen när jag läste till styrketräningsinstruktör, det var den perioden i mitt liv jag träna som mest och var även i mitt livs form, är jag på väg på det nu också ? Då när jag var i form,så vela Lilyfis flytta in magen och sen var det en annan livsform.:)Härlig helg har det vart, med vår, hockey, 30-årskalasande, styrketräning och några mils powerwalkande.
Veckan kommer bestå av köra mitt nya träningsupplägg, jag kommer lägga in lite löpträning för att fira de snöfria vägarna  (iallafall på "stora" vägen) och mycket styrketräning där jag delar upp kroppen, 5 pass styrkepass i veckan blir det.
Jag kommer även jobba med pass till mina mammor. Det ska även masseras och vimlas såklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar