28 mars 2012

Innedag

Helt okej att jobba inne idag,det regnar här i Älvdalen. Hann med en promenad imorse innan det kom, är just nu på Vimla och jobbar lite fram till 14 och går därefter på skift 2, massage. Sista dagen på en månad jag är här, då jag inte komma hinna med under april.

Har gjort i ordning en liten rea-korg här på vimla med bland annat quinoa, detta fantastiska livsmedel som jag önskar fler älvdalingar skulle upptäcka. En långsam kolhydrat med mycket protein och järn och är glutenfri.Byt ut riset, pastan eller potatisen.

Mina allra första kostcoahingkunder är igång och det är jättekul. Jag har legat lite lågt och inte riktigt gått ut med det ännu, och har inte hunnit fått ut info och pris här på sidan ännu, men det kommer. Ligger lite lågt eftersom april/maj kommer var lite galet med mycket jobb plugg och annat skoj. Men än så länge hinner jag med, jag tar inte på mig mer än vad jag kan.
Kommer vara ledig 1 vecka i påsk för att vara med familjen innan jag jag åker till sthlm, och jag och sambon har bokat relaxen och bokat behandlingar på härliga www.smidgarden.se . Härligt ställe som jag jobbat på förr, och hade jag haft tid och behövt jobba extra hade jag gärna varit där mer.

Ja, om 2 det veckor är det dags att plugga lite igen, kul men gruvsamt att vara borta från familjen. Men jag vill det här och jag tycker det är viktigt att vara välutbildad när man jobbar med jag gör. Och lika viktigt är det att hålla sig uppdaterad, forskningen går framåt, och bara sen jag gick styrketräningsinstruktör så har det hänt grejer, och jag har uppdaterat mig på det materialet också. Och ibland kan det vara bra att ha lite kunskap och kroppen och hälsa, när man till exempel går tipspromnader på gym,min äldsta dotter var och hämta 2 priser vi vann på det lokala gymmet igår. :D

Ha en fin dag! Carola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar