23 mars 2012

Helg!

Skön dag, 1 timmes pw i morse och sen 90 min välbehövlig massage på rygg, rumpa och ben. Skönt men ont, och känns toppen nu fast jag är ganska mör. Lugnt sen resten av dagen men imorgon startar jag dagen med ett styrkepass.
Var 2 mån sen jag fick massage trots influensor och magsjukor, men nu blir 1 gång i månaden igen.

Snart slut på Biggest Loser och nästa vecka är det final. Jag hoppas INTE att jag syns, är ingen linslus. Så tyvärr så det blir det inte så mycket spännisbilder här på mig trots xxxx antal träningstimmar.En dag kanske, när jag vill locka fram motivationen ur den hopplöse :). Missa inte nästa torsdag på tv 4 21.00, det var så bra!
2 månader sen BL-finalen spelades in och här var mitt sällskap, lillasyster Sara (som ni just nu håller på att utbilda sig till nagelt... vad hette det nu då?:)) och Anna som kör mammapass i Stockholm, fin tjej som jag har en hel gemensamt med, hon är även börjat blogga kika in här.

Kvällens smarriga snacks blir svarta sesamkex. Gott! 39:- finns i min lokal och på Vimla, där hittar ni mig imorgon mellan 10-13, kika in ifall ni vill proca nåt nytt lördagsgodis, är shoppingsugen på allt som erbjuds i lilla gallerina eller bara vill säge hej!
Ha en härlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar