19 mars 2012

Fokus

Hej blåsiga måndag! Måndag och dags att göra pengar igen, det är det mycket av tiden går till göra pengar för att sen göra sig av med dom. Men jag tycket det går lite för fort att göra sig av med än att göra dom, får jobba på den balansen tror jag. :)

Tar en liten paus i arbetet. Jag är en lyckligt lottad tjej som har möjligheten att känna pirr i magen över mitt jobb. Fantastiskt roligt att jobba med hälsa på alla plan på heltid, nåt som jag verkligen brinner för. Jobbar på med det sista med kostcoachingen+träningsupplägg idag så det blir klart med formulär och prisupplägg, jag tänkte lansera den först om en månad inför mammaträningen men tjuvstartar lite då jag har en hel del som står i kö som vill ha hjälp med både kost och träning. Träningsupplägg har jag gjort förr efter efterfrågan, men träning och kost går hand i hand...

Svårt med fokus bara, med olika högar med papper bredvid mig,  fb som det kommer meddelanden ifrån, telefons som det plingar sms och ringer ifrån, mailen. Men det är måndag och många vill boka sina tider då så är det varje måndag. Men nu blir det att stänga ner och fokusera så det blir klart. Enda i träningsväg idag blir en PW innan jag hämtar minstingen på em. Veckan består annars av massagebehandlingar & vimlande och pussla det med barn och träning. Ibland undrar jag hur jag får ihop det, men det går! Och det går ibland bra och ibland lite trögt och idag känns det bra trots att perkulatorknappen hade gått sönder imorse, tack och lov fanns det snabbkaffe hemma.

Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar