15 mars 2012

Energi!

Underbar tid vi har nu och några månader framöver. Energin är verkligen på topp, man märker att man gått på sparlåga i vinter, det har gått allt men det har gått trögt, så nu får man ladda med sol o värme när den är här. Jobbar dock inne idag, men ska ta en promenadpaus mitt i. Mycket att göra, vet inte vart jag ska börja, så jag börjar med en lista och ser vad som är prio 1, 2. 3, 4 osv..... Torsdag innebär 2 saker, kärleken kommer hem och jag jag passa på att jobba sent, närmare bestämt 18.30. Papper 3/4  av dagen och massage 1/4.

4 veckor kvar tills mitt stockholmspendlande börjar, och om 2 månader är jag licenscerad Personlig Tränare. Betala en saftig räkning igår och tåg är bokat för 4 t o r resor så nu är det lite mer på riktigt.Inte orolig över pluggandet och tränandet utan att vara borta från mina små hjärtan. En intensiv och tuff månad ska dock gå(har även MBC och massage att sköta och Tina som kommer göra sin praktik hos mig), sen har jag det klart och Älvdalen kan boka in mig som PT ja och även ni andra, det finns ju PT-online.

Ha en fin dag allihop och ut och tanka er viktiga dagliga dos av d-vitamn av solen.

Förändra din tanke, och lev din dröm.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar