6 mars 2012

EJ OK

Vimlar idag mellan 10-14, och jag missar därmed min lilla gofis Hasalopp men förskolan lova knäppa mycket kort. Massage efter det och hade tiden funnits hade ett intervallpass gjorts utomhus men får bli inomhus ikväll pga av tidsbrist under dagen.

Var på föreläsning igår " Bra mat -helt enkelt", inte överens där riktigt. Att överhuvudtaget kalla margarin livsmedel eller säga att det är ok att stoppa i sig natriumglutamat/ E621 är EJ OK! Bet mig lite i läppen igår och hade gärna sagt mer än jag gjorde.
Återkommer till det i ett annat inlägg då jag måste jobba lite nu.

Jag har nu 18 anmälningar till vårens mammaträning (och några intresseanmälningar), jag sätter stopp vid 20 stycken då jag vill ha ett snitt på 15 deltagare per pass. Alltså 2 stycken platser kvar 10-kort eller för alla 16 ggr.Därefter blir det en reservlista. Fantastiskt roligt och en härlig blandning mammor och barn blir det!

Nu ska jag göra mig lite civil och sedan bege mig till Vimla, fyller på med både hudvård och nya livsmedel idag. Och imorgon är det inflyttningsfest för mig 18-20. Kom in och säg hej och provsmaka lite gott ur Renée Voltaires sortiment.

Ha den fin dag!

Ett av min måtton!

3 kommentarer:

 1. Jag tänkte gå på föreläsningen men det krockade med skidtävling...
  Jag hörde att hon skulle vara jättebra dietist, men eftersom det kom från en person som jag inte alls håller med angående kostbiten, så jag anade att det skulle bli lite delade meningar om hennes föreläsning.

  kram

  SvaraRadera
 2. Du missa inget, rätt så basic och det kan du och sen lite onödig fakt också.Ja förläsningen började sunt, men sluta i katastrof. man kan inte tycka lika om allt men när vetenskapen säger sitt och när människor drar egan teorier är nåt annat... Var på en föreläsning med henne för 5-6 år sen och då tyckte hon att lätta och margarin var slöseri med pengar, idag åt hon det gärna för det var såååå bra.
  Kommer som sagt ett bättre blogginlägg om saken när tiden finns :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja jag blev rätt så kluven efter den föreläsningen. Jag kan tycka att en dietist ska man lyssna på för den ska väl veta vad som är bäst för hälsan. Men jag håller med dig, rena produkter utan läbbiga tillsatser måste ju vara det sundaste,,,i min värld iallafall.

  Kramen

  SvaraRadera